Новогодишна промоција во neoCloud

Завршете ја годината во „облаци”!


Добијте 50% попуст на претплатата за првите 3 месеци!Сега Ви е шансата да влезете во облак и да заштедите уште повеќе.

Искористете ја единствената можност и покрај редовниот попуст од 5% на месечната претплатата,
добијте дополнителен попуст од 50% на претплата во првите 3 месеци од договорот.

Промотивната понуда важи за сите нови корисници кои ќе склучат договор на 2 години
за некој од пакетите Start, Basic и Advanced од услугата Виртуелен Дата-Центар (vDC) како и за услугата Репликација на виртуелна машина (DRaaS-Z). Попустот не важи за лиценцираните софтвери.

Побрзајте! Понудата трае до крајот на 2015 година.

Kонтактирајте нѐ директно на:
Тел:    +389 (0)2 55 11 222
Email:    sales@neocloud.mk

Контакт

Log in