Што е neoCloud?

neoCloud е cloud computing платформа, наменета за компании и поединци кои сакаат да се фокусираат на примарните бизнис цели, препуштајќи ги модерните информатички предизвици на професионалци

Партнерства

Како се разликуваме?

Testimonial I

1+1 Дата-центри

Нашата платформа работи во 2 дата-центри во Активен/Активен режим на работа.

Testimonial II

Комплетна автоматизација

Сите процеси се автоматизирани. Од пријавување, провизионирање и употреба.

HPE and VMware Certified

Обединета инфраструктура

Ние сме поагилни, ефикасни и можеме брзо да реагираме на потребите на нашите корисници.

Testimonial III

Сертифициран кадар

Нашиот кадар ги поседува највисоките сертификати за секоја компонента од системот.

Testimonial IV

Сакате да дознаете повеќе?

Пратете барање и набрзо ќе бидете контактирани од нашиот тим за продажба.

Корисник

партнерство со neoCloud?

Имате решение кое сакате да го хостирате во neoCloud? Контактирајте нѐ!

Партнер

Новости

Log in