Неоком на VMWorld 2015 во Барселона, Шпанија

Кон средината на месецов, од 12-ти до 15-ти октомври, во Барселона, Шпанија, се одржа годишната Конференција за виртуелизација и нови технологии, организирана од страна на VMware. Во рамките на настанот беа одржани повеќе од 250 предавања и презентации…

Прочитај повеќе

Log in