Microsoft Office 365 услугата е сега достапна и преку neoCloud. Работете од било каде, во било кое време, на сите ваши уреди. Притоа, не грижете се за безбедноста и заштита на податоците, ризикот од нивно губење, како и навремени софтверски ажурирања.

Работете од било каде, во било кое време

Тоа што сте надвор од Вашата канцеларија повеќе не Ве ограничува во работата. Office 365 овозможува да работите со Вашите Microsoft апликации и алатки од било каде, во било кое време, без разлика дали сте поврзани во мрежа или работите локално на некој од Вашите уреди. Сите апликации се ажурирани со нивните последни верзии и се секогаш лесно пристапни, со цел беспрекорно корисничко искуство.

Сите апликации и алатки на едно место

Office 365 ги обезбедува сите Office алатки, електронска пошта и календари, кои се постојано синхронизирани и лесно пристапни. Со помош на Microsoft Planner направете подобра организација во Вашиот тим. Никогаш повеќе не пропуштајте некој состанок, со помош на аудио/видео конференциите. Дополнително, пристапете до Вашите податоци од било кој уред и работете на документите со Вашите колеги истовремено.

Безбедност на податоците

Microsoft Office 365 овозможува безбедност од највисоко ниво, вклучувајќи антивирусна и анти-спам заштита, со загарантирано 99.9% време на достапност. Податоците се обезбедени со користење на BitLocker енкрипција, SSL/TLS преку HTTP, и IRM на податочните библиотеки. Дата центрите на Microsoft се распределени на повеќе локации и се глобално редудантни со имплементирано disaster recovery решение.
Контакт

За останатите услуги од портфолиото на Microsoft Cloud услугите и Microsoft Azure

Испратете барање и набрзо ќе бидете контактирани од нашиот продажен тим.

BusinessEnterprise

Office 365 Business пакети

Споредете ги Office 365 пакетите и одберете го Вашиот

Office 365
Business Essentials
Office 365
Business
Office 365
Business Premium
Апликации Office 365
Home

Exchange Online OneDrive for Business Skype for Business
Office 365
Personal

Outlook Word Excel PowerPoint OneNote Publisher OneDrive for Business
Office 365
Home & Student

Exchange Online Outlook Word Excel PowerPoint OneNote Publisher OneDrive for Business Skype for Business
Големина на сандаче Office 365
Home
50 GB
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
50 GB
Максимум корисници Office 365
Home
300
Office 365
Personal
300
Office 365
Home & Student
300
OneDrive Cloud Storage
1TB/корисник
Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Office на Мобилни уреди
Windows, Apple® и Android™
Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Online верзија на Office Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Оnline состаноци
IM, Audio, HD video, Web conferencing
Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Корпорациска социјална мрежа
Yammer
Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Алатки за управување со работата
Колаборација и доделување улоги
Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Професионални алатки за извештаи и презентации Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Повеќе информации Office 365
Home
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Месечна претплата Business Essentials300,00 ден. Business498,00 ден. Business Premium750,00 ден.

Сите цени се без вклучен ДДВ од 5%.

Office 365 Enterprise Пакети

Споредете ги Office 365 пакетите и одберете го Вашиот

Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Апликации Office 365
ProPlus

Outlook Word Excel PowerPoint OneNote Publisher OneDrive for Business
Office 365
Enterprise E1

Exchange Online OneDrive for Business Skype for Business
Office 365
Enterprise E3

Exchange Online Outlook Word Excel PowerPoint OneNote
Publisher OneDrive for Business Skype for Business
Корисници Office 365
ProPlus
неограничено
Office 365
Enterprise E1
неограничено
Office 365
Enterprise E3
неограничено
Големина на сандаче Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
50 GB
Office 365
Enterprise E3
неограничено
Мобилни уреди
Windows, Apple® и Android™
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
OneDrive Cloud Storage
1TB/корисник
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Сајтови за колаборација Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1/span>
Office 365
Enterprise E3
Корпорациска социјална мрежа
Yammer
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Online состаноци
IM, Audio, HD video, Web conferencing
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Корпорациски видео портал Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Office Graph Office 365
ProPlus
Office 365
Personal
Office 365
Home & Student
Емитување на видео состаноци
до 10.000 корисници
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Заштита на информации
IRM + Data Loss Prevention
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Управување со апликации
Group Policy, Telemetry, Shared Computer Activation
Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Повеќе информации Office 365
ProPlus
Office 365
Enterprise E1
Office 365
Enterprise E3
Месечна претплата ProPlus720,00 ден. Enterprise E1480,00 ден. Enterprise E31.200,00 ден.

Сите цени се без вклучен ДДВ од 5%.

Log in